MacBook 12-inch: 1,1-GHz dual-core Intel Core m3, 256GB - zilver - Excl. 1170,00

Vorige Artikel 2 van 9 Volgende
€ 1.415,70 (inclusief 21% btw)
Aantal

De MacBook weegt slechts 0,92 kg en is 13,1 mm dun, waarmee het de dunste en lichtste MacBook is. Hij is verkrijgbaar in vier schitterende kleuren. Hij heeft een schitterend 12" Retina-display, een Apple toetsenbord, een Force Touch-trackpad, Intel Core M-processors van de zesde generatie, een verbeterde geïntegreerde grafische processor, snelle PCIe-flashopslag en een batterij die tot 10 uur meegaat. De MacBook is ideaal voor klanten die hun notebook overal mee naartoe willen nemen. Het ontwerp is namelijk volledig afgestemd op een draadloze wereld, zonder dat dit ten koste gaat van de Mac-ervaring.

Een Retina-display dat alles op scherp zet.
Foto’s spatten bijna van het scherm. En elke letter wordt haarscherp weergegeven dankzij de meer dan 3 miljoen pixels. Het display is het dunste en zuinigste Retina-display dat ooit voor een Mac is ontwikkeld. 

Een toetsenbord van volledig formaat.
Apple is ervan overtuigd dat een comfortabel toetsenbord van volledig formaat essentieel is om prettig op je MacBook te kunnen werken. Maar om zo’n toetsenbord kwijt te kunnen in het fraaie, dunne design van de MacBook, heeft Apple het helemaal opnieuw moeten ontwerpen. Voor het nieuwe toetsenbord heeft Apple elke toets en het onderliggende mechanisme volledig herzien. Het resultaat is een dunner toetsenbord waarop je comfortabeler en nauwkeuriger kunt typen, en dat tegelijkertijd heel prettig aanvoelt.

Het trackpad krijgt een nieuwe dimensie met Force Touch.
De MacBook verandert de manier waarop je je trackpad gebruikt. Het Force Touch-trackpad is zo ontworpen dat je altijd dezelfde klik voelt, ongeacht waar je precies drukt. Speciale druksensoren voelen precies hoe hard of zacht je drukt, waardoor je op een compleet nieuwe manier met je Mac kunt werken. De zogenaamde force-klik biedt tal van nieuwe mogelijkheden. Zo kun je door eenvoudigweg op het trackpad te klikken en te drukken de definitie van een woord opzoeken of de voorvertoning van een bestand bekijken. Je zult ook merken dat het trackpad haptische, oftewel voelbare feedback geeft. Wat er op het scherm gebeurt, voel je in zekere zin op het trackpad. Uiteraard kun je alle vertrouwde Multi-Touch-bewegingen gewoon blijven gebruiken. 

Helemaal klaar voor een draadloze wereld.
De MacBook past uitstekend in ons draadloze bestaan. Bijna alles wat je zoal met een MacBook doet, kun je nu draadloos doen. De Apple software maakt immers optimaal gebruik van de nieuwste wifi- en Bluetooth-technologieën. Dus waar je ook bent, je kunt overal internetten, bestanden overdragen, foto’s ordenen, muziek luisteren en meer. Zonder dat er een kabel aan te pas komt.

Alles aansluiten is een abc’tje.
Apple heeft de MacBook uitgerust met de meest geavanceerde en veelzijdige poort die er is. De USB-C-poort is geschikt voor heel veel toepassingen. Denk aan opladen, snelle USB 3-gegevensoverdracht en video-uitvoer. Hij is drie keer zo klein als de huidige USB-poort en ook nog eens symmetrisch.

Oorverdovend stil.
De MacBook is volledig opnieuw ontworpen, waardoor hij ongekend stil en efficiënt werkt. Het begint allemaal met een Intel Core M-processor van de zesde generatie die slechts vijf watt verbruikt. En doordat OS X op veel punten is geoptimaliseerd, werkt de processor nog zuiniger. Samen verbruiken de processor en OS X zo weinig energie dat het systeem nauwelijks warmte genereert. Er is dus geen ventilator meer nodig om de computer te koelen. En dat betekent dat je je MacBook niet hoort als hij aan staat. Ten slotte heeft Appe het moederbord helemaal opnieuw ontworpen, zodat alle voorzieningen die je van een Mac verwacht in een zo klein mogelijke ruimte passen.

Een batterij voor een hele lange dag.
Met de gebruikelijke rechthoekige batterijen had Apple nooit een notebook kunnen maken die zo dun is als MacBook en toch de hele dag meegaat. Daarom heeft Apple zelf een batterijtechnologie ontwikkeld die geen millimeter ruimte onbenut laat. Het resultaat is een gelaagde batterij die perfect past in de ongelooflijk dunne behuizing. Nooit eerder werd een dergelijk ontwerp in een notebook toegepast. En dankzij efficiëntere processors en een verbeterde batterijsamenstelling gaat de batterij nu maar liefst een uur langer mee.

Specificaties
1,1-GHz dual-core Intel Core m3, Turbo Boost tot 2,2 GHz
Nederland Keyboard Layout
1,1-GHz dual-core Intel Core m3, Turbo Boost tot 2,2 GHz

© 2012 - 2020 D-Mac Computers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel